LAAT WANDEN LEVEN

Wij hebben een passie voor bijzondere, decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn.

Als dochteronderneming van Drost Coatings, een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1899 verf produceert, weten wij als geen ander wat verf en kleur voor je kunnen doen. Met bijna 120 jaar verftechnische kennis maakt dat wij voor veel, creatieve, vragen en wensen een passende oplossing hebben en de juiste ondersteuning kunnen bieden. PUURkleur is de importeur van de innovatieve Italiaanse Giorgio Graesan & Friends producten, de bijzondere fresco’s van het Italiaanse Affreschi&Affreschi en trotse eigenaar van het verflabel BY PUURKLEUR.

AFFRESCHI &
AFFRESCHI

Wij zijn trots dat we met zulke prachtige producten mogen werken. Affreschi & Affreschi is een Zuid Italiaans bedrijf dat handwerk van zeer hoge kwaliteit levert.

Deze fresco’s worden in de gewenste maat uitgevoerd én zijn van echt pleisterwerk gemaakt. Een team van topontwerpers creëert de mooiste afbeeldingen in haarscherpe kwaliteit.

Luxery Italian Art

Onze samenwerking met Affreschi & Affreschi maakt het mogelijk om op maat gemaakte wanddecoraties aan te bieden op een ondergrond gemaakt van de beste natuurlijke materialen als kalk en quartz. Het resultaat is de look en feel van een echte muur.

Iedere mural is uniek en op maat gemaakt in de Italiaanse Affreschi studio. Het is zelfs mogelijk om aanpassingen aan het ontwerp te doen waardoor we tegemoet kunnen komen aan de meest gedetailleerde wensen van architect of decorateur.

ONLINE CATALOGUS
AFFRESCHI & AFFRESCHI

De wallcoverings van Affreschi & Affreschi worden voorgeschreven door architecten uit de hele wereld. Affreschi & Affreschi wordt uitsluitend aangebracht door de professionele verwerker.

Klik op de brochure om deze te bekijken.

CREATIEVE PROFESSIONALS

Ben jij een creatieve professional en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wij geven je graag meer informatie!

GEÏNSPIREERD?

Vragen over een van onze producten? Een mogelijke samenwerking bespreken? Laat het ons weten!

Onze producten worden via dealers verkocht en tevens hebben we een netwerk van gespecialiseerde applicateurs die onze materialen mooi en uiterst vakkundig kunnen aanbrengen. Wij adviseren hierin graag.