LAAT WANDEN LEVEN

Wij hebben een passie voor bijzondere, decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn.

Als dochteronderneming van Drost Coatings, een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1899 verf produceert, weten wij als geen ander wat verf en kleur voor je kunnen doen. Met bijna 120 jaar verftechnische kennis maakt dat wij voor veel, creatieve, vragen en wensen een passende oplossing hebben en de juiste ondersteuning kunnen bieden. PUURkleur is de importeur van de innovatieve Italiaanse Giorgio Graesan & Friends producten, de bijzondere fresco’s van het Italiaanse Affreschi&Affreschi en trotse eigenaar van het verflabel BY PUURKLEUR.

GIORGIO GRAESAN
& FRIENDS

PUURkleur is de Nederlandse importeur van de decoratieve verven en stucco’s van de Italiaanse fabrikant Giorgio Graesan & Friends, in Italië marktleider op het gebied van decoratieve wandafwerking.

Deze leverancier levert een uitgebreide collectie bijzondere wandafwerkingen en staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en innovatieve producten.

SPEEL MET KLEUR EN
STRUCTUUR

Wij werken al meer dan 20 jaar met de firma Giorgio Graesan & Friends samen. Passie voor creativiteit, kwaliteit en mooie materialen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. De Giorgio Graesan producten worden wereldwijd toegepast en door architecten voorgeschreven. Tot onze klantenkring behoren namen als Hilton, Gucci en Bvlgari.

Ontdek de wereld van Giorgio Graesan & Friends!

ONLINE CATALOGI
GIORGIO GRAESAN

Designed and made in Italy. De focus ligt op het creëren van vernieuwende producten die onze leefomgeving prettig maken.
Ons aanbod in Giorgio Graesan producten is heel divers.

Klik op de brochure om deze te bekijken.

MASTER TRAINING

Voor de creatieve professional organiseren wij regelmatig Master Trainingen.

Wij garanderen jou een inspirerende, leerzame dag. Wanneer je weer naar huis gaat staat niets je meer in de weg om die bijzondere wand te verkopen, je bent dan namelijk in het bezit van het juiste gereedschap, uitgebreide documentatie en uiteraard neem je jouw gemaakte werkstukken mee naar huis. Zin om deel te nemen? Informeer bij ons naar de cursusdata!

GEÏNSPIREERD?

Vragen over een van onze producten? Een mogelijke samenwerking bespreken? Laat het ons weten!

Onze producten worden via dealers verkocht en tevens hebben we een netwerk van gespecialiseerde applicateurs die onze materialen mooi en uiterst vakkundig kunnen aanbrengen. Wij adviseren hierin graag.