LAAT WANDEN LEVEN

Wij hebben een passie voor bijzondere, decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn.

Als dochteronderneming van Drost Coatings, een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1899 verf produceert, weten wij als geen ander wat verf en kleur voor je kunnen doen. Met bijna 120 jaar verftechnische kennis maakt dat wij voor veel, creatieve, vragen en wensen een passende oplossing hebben en de juiste ondersteuning kunnen bieden. PUURkleur is de importeur van de innovatieve Italiaanse Giorgio Graesan & Friends producten, de bijzondere fresco’s van het Italiaanse Affreschi&Affreschi en trotse eigenaar van het verflabel BY PUURKLEUR.

BY PUUR KLEUR
FILOSOFIE

BY PUURKLEUR is onze eigen productlabel. Als dochteronderneming van Drost Coatings zijn we in staat om mooie kwaliteitsproducten op de markt te brengen tegen de juiste prijs. De enorm grote verftechnische kennis van onze Drost collega’s in combinatie met de benodigde creativiteit en lef zorgt ervoor dat we de laatste trends kunnen vertalen in verf.
Wij staan voor kwaliteit en vernieuwing.
Wallcouture is what we do!

OXIDO

Oxido geeft hetzelfde verweerde effect zoals dat van echt metaal, aangetast door de tijd. Breng hiermee een stukje verleden in het interieur of maak een statement met een ruige industriële look.

Roest past uitstekend in het stoere, hedendaagse interieur waarin natuurlijke materialen en spannende combinaties van hout en staal een krachtige basis vormen. Een roestwand of roest-accessoire combineert bovendien prachtig met pure tinten als zand en grijs. Deze bijzondere verf gaat echt roesten wanneer deze geactiveerd wordt met onze Oxido Activator.

ONLINE CATALOGUS
GIORGIO GRAESAN

Stoer en no-nonsense: zo is Oxido roest het beste te omschrijven.

Klik op de brochure om hem te bekijken.

GEÏNSPIREERD?

Vragen over een van onze producten? Een mogelijke samenwerking bespreken? Laat het ons weten!

Onze producten worden via dealers verkocht en tevens hebben we een netwerk van gespecialiseerde applicateurs die onze materialen mooi en uiterst vakkundig kunnen aanbrengen. Wij adviseren hierin graag.